Paul-Stanescu

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a reiterat vineri, într-un comunicat pe care îl și semnează, anunțul că social-democrații vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban și că alegerile locale, din septembrie, vor fi organizate de alt guvern. Stănescu a mai spus că moțiunea de cenzură va fi lovitura de grație pentru Guvernul condus de Ludovic Orban și a dat asigurări că aceasta va trece.

Paul Stănescu susține că se lucrează intens la textul moțiunii de cenzură care va dărâma actualul Executiv. Mai trebuie doar ca social-democrații să obțină o majoritate și susținere pentru a trece moțiunea de cenzură, având în vedere că au nevoie de 233 de voturi, adică jumătate plus unu din numărul total de parlamentari pentru ca Executivul să cadă. 

„Liberalii sunt speriați de moțiunea de cenzura și încearcă să se convingă singuri ca n-o vom depune. Le dau o veste tristă: teama lor este justificată. Lucrăm deja la moțiunea de cenzură, o depunem și vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că și-a bătut joc de români și de autoritățile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19.

Știm să facem dreptate primăriilor și consiliilor județene, alocând fondurile ce acoperă cheltuielile făcute în pandemie. Ne vom bate să-i apărăm pe toți aleșii locali și membrii partidului de această guvernare aberantă, care a eșuat în a-i proteja pe români împotriva coronavirusului, dar spune că vina este a PSD. De aceea, Cabinetul Orban trebuie demis, iar alegerile locale organizate de o echipă care chiar muncește, nu chefuiește în sediul Guvernului!”, se arată în documentul semnat de Paul Stănescu.

Citește și: Paul Stănescu: Pe agenda Guvernului nu se află creșterea pensiilor, nici dublarea alocațiilor. Să plece!

HashtagNews.ro