Adelina Pestrițu a plecat împreună cu familia ei într-o vacanță de neuitat în ținutul lui Moș Crăciun.

Vedeta a povestit cum fiica ei, Zenaida, l-a întâlnit pe Moș Crăciun pentru prima dată. Mai mult, fosta prezentatoare TV a spus că totul este „incredibil de bine gândit.” Ea a precizat că după ce au ajuns în „țara lui Moș Crăciun”, un elf și-a făcut apariția și i-a dus până la casa lui.

„Ajunși pe teritoriul Moșului Crăciun am coborât din mașina-transport privat și am fost preluați de un elf. În pădure, pe întuneric, unde mai zăreai câte un felinar aprins, în zăpadă stânga-dreapta, am fost conduși de micul elf la Moș Crăciun, care ne aștepta la poarta înaltă din lemn, cu felinarul aprins, în mână. Cânta și ne zâmbea larg. Zeny s-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede”, a scris Pestrițu pe una din rețelele de socializare.

Vacanță de vis în Laponia

De asemenea, vedeta a mărturisit că fiica ei a avut ocazia să îl întâlnească pe cel mai cunoscut ren din lume: Rudolf.

„Îi aștepta o sanie trasă de un ren. Era chiar Rudolf, cel cu nasul roșu. Rudolf și un elf. Zeny și Moș Crăciun s-au urcat în sanie și au pornit spre casa lui. Moșul i-a cântat tot drumul”, a mai scris Pestrițu.

Totodată, ajunși la casa Moșului, Doamna Crăciun a invitat-o pe fiica Adelinei să facă biscuiți împreună și a primit numeroase cadouri.

„Ne-am făcut confortabili, iar Zeny a fost invitată să facă biscuiți împreună cu Doamna Crăciun. A acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea. A primit cadouri, au cântat, au dansat și au făcut multe poze. Totul fără ca să ne uităm la ceas sau să ne grăbească cineva. Absolut superb!”, a scris Adelina Pestrițu.

Înainte de a pleca în Laponia, Pestrițu s-a documentat despre vremea de acolo. Vedeta și-a luat mai multe accesorii menite să îi ajute să se încălzească. Fosta prezentatoare TV a declarat că frigul nu a împedicat-o să se bucure de fiecare moment petrecut în „țara lui Moș Crăciun.”

„Am lăcrimat de bucurie de pe margine și am fost fascinați de cât de minunat este totul gândit. Laponia este cu adevarat o experiență pentru întreaga viață”, a mai scris Adelina Pestrițu pe Facebook.

Adelina Pestrițu și bradul de Crăciun, decorat într-un mod inedit