Deputatul Vlad Popescu Piedone a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook în Ajunul Crăciunului. Demnitarul afirmă că oricât de grea ar fi viața, familia este cea „care ne sprijină necondiționat.”

„A mai trecut un an, cu bune, cu rele, dar cel mai important este ca în această seară, în seara de Ajun, să reușim să fim alături de familie. Indiferent de greutățile vieții și de agitația cotidiană, familia este cea care ne sprijină necondiționat și ne dă putere să mergem mai departe”, a scris fiul edilului Sectorului 5.

Vlad Popescu Piedone: „Moș Crăciun există”

„Pentru mine, cea mai mare bucurie și satisfacție sufletească este când îi văd pe copiii mei, David și Antonia, că se pregătesc nerăbdători pentru a-l primi pe Moșul. Pentru că da, Moș Crăciun există. Indiferent că suntem copii sau adulți, să nu renunțăm niciodată să credem în magia acestei sărbători!”, a mai spus demnitarul.

În finalul mesajului său, Vlad Popescu Piedone afirmă că în perioada sărbătorilor de iarnă trebuie să fim mai buni și mai iubitori. „Vă doresc tuturor un Crăciun de neuitat, petrecut în sânul familiei. Acum, mai mult ca oricând, să ne lăsăm cuprinși de bucurie, iubire, liniște și bunătate!”, a concluzionat Vlad Popescu Piedone.

De asemenea, nici tatăl său, Cristian Popescu Piedone, nu a ratat ocazia să transmită tuturor românilor o urare cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Edilul Sectorului 5 a precizat că dintre toate darurile pe care le poți primi din partea lui Dumnezeu, familia este cel mai mare dintre ele.

„Eu… când îmi văd casa plină cu zâmbete pure știu că n-am trăit degeaba pe pământ! Familia mi-a arătat calea când mi-a fost greu! Cu ea în gând, am îndurat chin, umilință, ură, răzbunare! Pentru familie m-am sacrificat! Și am căzut și m-am șters de colb și m-am ridicat! Familia îmi este unica lumină, Dumnezeu singurul stăpân! Nu cunosc alta credință și nici o altă lege!”, a scris edilul Sectorului 5.

Mai mult, Cristian Popescu Piedone le-a amintit nepoților săi că în această perioadă trebuie să fie mai buni, iar Crăciunul reprezintă sărbătoarea Familiei.

„Să nu uitați tradiția învățată de la bunicu: Crăciunul este sfânt și îi aparține mereu familiei. La mulți ani, familie frumoasă! Iar vouă, prietenii mei virtuali, vă doresc tot ce-mi doresc mie! Crăciun luminat, cu pace în case!”, a concluzionat edilul Sectorului 5.

Vlad Popescu Piedone, plin de emoții în prima zi de școală