Vlad Popescu Piedone, plin de emoții în prima zi de școală

La festivitatea de deschidere a fost prezent și tatăl acestuia, primarul Sectorului 5, spre bucuria celor doi nepoți

Prima zi de școală este una cu emoții, indiferent de vârstă sau statut. Dacă pentru cei mici, emoțiile vin și ca urmare a celei dintâi „prima zi”, părinții retrăiesc altfel această zi, amintirile lor se contopesc cu ceea ce trăiesc ajunși la maturitate. Nu scapă de emoții nici profesorii, care au în palme responsabilitatea educației unei societăți, nici politicienii-părinți. Printre aceștia aflându-se și deputatul Vlad Popescu Piedone.

„Iată-ne din nou, la mijloc de septembrie. Câți dintre dumneavoastră nu retrăiesc în această perioadă emoția începerii unui nou an școlar? Pentru mine și soția mea, această dimineață a fost una emoționantă. Băiatul nostru, David este acum în clasa I, iar fetița noastră, Antonia, a mers pentru prima dată la grădiniță. David a avut parte și de o surpriză: bunicul său a venit la deschiderea școlii unde învață. Nu știu care dintre ei a avut mai multe emoții…  Ne dăm seama că anii trec, copiii cresc și nu putem decât să ne bucurăm alături de ei și să le fim sprijin în această nouă etapă a vieții. Să îi iubim necondiționat și să îi învățăm să aibă încredere în ei, chiar dacă nu vor fi de fiecare dată cei mai buni. Să îi ajutăm să se dezvolte și să crească frumos”, a scris Vlad Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Acesta a ținut să le facă tuturor copiilor o urare, ca de început de an școlar, care să le fie unul cât mai ușor având în vedere toate provocările actuale. „Unii copii sunt astăzi la început de drum, alții își continuă drumul care nu este deloc ușor, dar cu sprijinul părinților și al cadrelor didactice aceștia vor putea deveni ce își doresc, își vor putea urma visele. Dragi elevi, dragi copii, vă urez succes în noul an școlar, în această călătorie pe drumul cunoașterii”, a mai scris deputatul.

Vlad Popescu Piedone nu i-a uitat nici pe profesori și învățători, cărora le-a transmis să aibă „răbdare și înțelegere” pentru cei mai mici cetățeni ai României, așa cum au avut și până acum.

Citește și: Vlad Popescu Piedone îi „bate obrazul” viceprimarului Teodora „Yamaha”