Vlad Popescu Piedone îi „bate obrazul” viceprimarului Teodora „Yamaha”

Când sorții nu sunt de bun augur

Vlad Popescu Piedone, deputat al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) de Suceava, i-a „bătut obrazul” viceprimarului municipiului Suceava, Teodora Munteanu, după ce aceasta a câștigat tombola de la Bucovina Motorfest, un motor Yamaha. De altfel, deputatul și-a exprimat mâhnirea că viceprimarul a „frânt visurile unor tineri pasionați de motoare”, mai mult, pentru fapta sa, acesta îi recomandă să meargă la Sfânta Spovedanie.  

„Teodora… Yamaha, viceprimar al Sucevei. Am așteptat să îți pui bagajul pe Yamaha și să te duci… Să lași Suceava și Bucovina nepătată cu aroganță! Teodora… poate ca un puști grozav si sărac a visat motocicleta aia… Poate ca o puștoaica  a visat-o…”, a scris Vlad Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Vlad Popescu Piedone recomandă Sfânta Spovedanie

De altfel, Vlad Popescu Piedone a ținut să sublinieze că de la înălțimea biroului viceprimarului, Teodora Munteanu nu a fost capabilă că vadă câteva aspecte banale. „De sus, de acolo… te-ai gândit, Teodora, că ai frânt visurile unor tineri pasionați de motoare?  Cum ai putut? N-aveai 5.000 de lei? (Hai… 6.000?) N-aveai? Păi ți-i dădeau cu buletinul, Teodora! Credit cu câțiva zeci de lei rată lunară! Și… aveai Yamaha ta, fără o așa tombola!!!! Te-ai bucurat??? Bravo! Ești mai bogată c-o Yamaha!!! Dar… ce ai realizat, doamnă???”, se întreabă, retoric, deputatul de Suceava, adăugând că scopul pentru care Teodora Munteanu a a fost aleasă într-o funcție publică a fost altul, nu să participe la tombole. „De ce crezi ca te-au ales sucevenii? Crezi ca n-aveau câștigători la tombole??? D-aia? Ți-as mai spune…”, a continuat Vlad Popescu.

Viceprimarul municipiului Suceava, Teodora Munteanu (Facebook)

Totodată, deputatul a precizat că el are principii radical opuse viceprimarului, mai mult, că acestuia nu îi plac de fel „campionii de carton”, ba chiar a venit și cu o recomandare pentru viceprimarul Sucevei. „Pentru tombola și pentru Yamaha… îți recomand să mergi la Sfânta Spovedanie! Suntem în Bucovina, Teodora, dragă… Și Dumnezeu te iartă!”, a concluzionat deputatul Vlad Popescu Piedone.

Teodora Munteanu și-a recunoscut greșeala

De partea cealată, viceprimarul și-a recunoscut vina de a fi participat la respectiva tombolă, admițând că de la alegerile locale nu mai este o simplă persoană „fizică”. Mai mult, aceasta a precizat că va dona premiul, contravaloarea în sumă de 5.000 de lei, către Asociația Salvați Copiii Suceava. „Da, am greșit că am acceptat premiul oferit la tombola de sâmbătă seară. În febra evenimentului, la care particip de atâția ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcție publică locală, nu mai sunt același simplu spectator”, a scris Teodora Munteanu pe Facebook.

Citește și: Vlad Popescu Piedone, la dispoziția oamenilor! Sucevenii vor putea semnala abuzurile statului direct la cabinetul parlamentar al acestuia