Dan Barna are un „băiat de nota 10”

De acum poate să dea sfaturi cu privire la educația sexuală, în termenii acceptați de AUR

Vicepremierul Dan Barna este de astăzi tatăl unui băiat de nota 10, așa cum l-a caracterizat pe cel mic într-o postare făcută pe Facebook.

„10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a fost mesajul emoționat făcut de co-președintele USR PLUS.

Foto Dan Barna (Facebook)

O zi de 10 august, cu multe semnificații (și) pentru România

Cu această ocazie poate că acei contestatari ai lui Barna, care spuneau mai dăunăzi că cei care nu au copii nu au dreptul să dea sfaturi cu privire la educația sexuală, își vor retrage cuvintele.

„Nu este foarte clar cine va face această educaţie sexuală, care sunt acei specialişti şi nici care este curicula şi nici nu ştim dacă nu vor avea parte de o educaţie spre zona LGBT. Ce ştim este că este o luptă la nivel european şi mondial între aşa-zisul progresism sexo-marxist şi o zonă mai conservatoare a societăţii de peste tot din lume. Văd în spaţiul public şi în zona politicului intervenţii ale oamenilor care nu au niciun fel de cădere să ne spună celor care avem 3, 4, 5 copii cum ar trebui să ne creştem copiii. Nici domnul Iohannis, nici domnul Cîţu, nici domnul Cioloş, nici alţi domni sau doamne nu ştiu cum este să creşti un copil şi să vină altcineva să-ţi impună educaţia sexuală sau cine ştie ce alte idei, atâta timp cât statul şi acest guvern nu e în stare să îşi onoreze promisiunile de mărirea alocaţiilor pentru copii”, declara deputatul AUR Antonio Andrușceac (fost membru al USR).  

Cât privește ziua de 10 august, poate că semnificația acesteia pentru o masă mare a populației va cântări altfel pentru „tatăl” Dan Barna și nu va contribui, chiar și indirect la uitare, așa cum a fost cu alte dosare grele pentru România, Revoluția sau Mineriadele.

Citește și: Oana Lovin, bucuroasă că „i-a stricat ziua” lui Barna