Vlad Popescu Piedone, la dispoziția oamenilor! Sucevenii vor putea semnala abuzurile statului direct la cabinetul parlamentar al acestuia

Deputatul Vlad Popescu Piedone este liderul filialei județene Suceava a PPU (social-liberal) și are un masterplan cu care va veni în ajutorul cetățenilor ce se află în dispute cu statul

Vlad Popescu Piedone

Vlad Popescu Piedone face exact ce a promis în campania electorală că va face. Astfel, deputatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) a anunțat, printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul partidului, că își deschide cabinet de parlamentar în municipiul pe care îl reprezintă. Așadar, toți cetățenii din orașul Suceava, cât și din județ, vor putea să apeleze cu încredere la acesta de fiecare dată când vor avea nevoie, politicianul garantând că va face tot ce îi stă în putință pentru a-i ajuta.

Campania STOP ABUZURILOR își propune să îi ajute pe cetățenii abuzați de stat

„Cetățenii din municipiul Suceava, precum și din întreg județul, vor putea semnala abuzurile statului direct către deputatul umanist de Suceava, Vlad Popescu Piedone”, se arată în comunicatul PPU (social-liberal).

Vlad Popescu Piedone va promova sesizările cetățenilor către Comisia de Abuzuri a Camerei Deputaților, comisie care, la rândul ei, va lua decizii în conformitate cu regulamentul de funcționare după care este organizată.

De menționat că deputatul Vlad Popescu Piedone este liderul filialei județene Suceava a PPU (social-liberal) și declară că are un masterplan cu care va veni în ajutorul cetățenilor ce se află în dispute cu statul.

„Sesizările pot fi depuse la sediul din Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 69, ap.2, persoană de contact: Irina Simeria, telefon 0755.620.647”, se arată mai în comunicatul remis de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Citește și: Ca urmare a atenționării de vreme rea în Capitală, Primăria Sectorului 5 dispune măsuri pentru a preveni eventuale tragedii