Borcea a dus-o pe Valentina Pelinel într-o vacanță de lux

Lux și opulență vs. biblioteca plină de bani, nu de cărți

Nu e niciun secret faptul ca omul de afaceri, Cristi Borcea, are bani de-ar putea „să-i întoarcă cu lopata”. A zis-o chiar el, în nenumărate rânduri și, în definitiv, chit că nu ar fi spus-o, o știa deja toată lumea. În mod oficial, se poate spune că Borcea este bărbatul perfect pentru orice femeie care pune preț pe faimă, bani și, de ce nu, sex?

Cu toate că Borcea pare să le aibă pe toate, în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Chiar dacă „Don Juan-ul de România” pare preferatul femeilor care-și doresc o viață lipsită de griji, el nu va fi niciodată pe gustul celor care pun preț pe cultură, fostul „șef” al Dinamo recunoscând că nu îi prea place să citească, preferând să-și umple biblioteca cu teancuri de bani, nu cu cărți, așa cum te-ai putea aștepta. Lucru care se reflectă de minune în vocabularul acestuia.

Borcea a dus-o pe soția lui în destinația preferată de vedetele de la Hollywood

Și pentru că banii sunt unul dintre punctele sale forte, Cristi Borcea nu se dă în lături de la o vacanță de lux, astfel că a dus-o pe Valentina Pelinel, actuala lui soție, în Capri, destinația preferată de multe vedete de la Hollywood.

Trebuie, totuși, menționat că aceasta este prima vacanță de lux a cuplului, în anul acesta, toată vara pretrecând-o în hotelul lor de lux din stațiunea Olimp, informează Click.ro. Aceeași sursă mai notează faptul că vacanța celor doi s-a petrecut pe un iaht, așa cum îi stă bine oricărui „magnat” de talia lui Borcea.

Citește și: Elena Lasconi și-a suparat alegătorii din Câmpulung Muscel