Elena Lasconi (Facebook)

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi a stârnit nemulțumire în rândul localnicilor, după ce a anunțat că va oficia căsătorii „pe nevăzute”, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV. De altfel, aceasta a fost ani la rând parte din Trustul PRO, dar s-a retras pentru a intra în viața politică.

„Este de neînțeles. Eu, consider că este lipsă de responsabilitate, de asumare a unor obligații în calitate de primar, implicându-te în emisiuni tv, care necesită timp. Ca să spui că „normalitatea e plictisitoare” și că în loc să îți respecți „contractul” cu cetățenii care ți-au acordat votul de încredere!”, a fost unul dintre mesajele prin care Elena Lasconi este apostrofată. „Dna Lasconi la primărie se mai fac angajări? Aș vrea să vin și eu pe post de consilier matrimonial, că treaba cu primăria am încheiat-o, le-am asfaltat, le-am creat locuri de muncă, am adus și investitori, gata, oamenii cred că sunt mulțumiți acum cu rezultatele în urma votului pe care vi l-au încredințat. Dar aș mai avea o întrebare – la noi, în principiu, când se mai fac angajări în mediu privat, stat , se mai fac niște teste, analize, ceva acolo, la primărie se mai fac testări psihologice? Cred că nu ați trece de funcția femeie de serviciu. Serios să nu credeți că jignesc pe cineva, dar analizați un pic faptele dvs în ultimele săptămâni”, a scris un alt muscelean.

Însă nu toată lumea pare să fie deranjată de acest fapt, fiind și persoane care i-au susținut cauza. „Faptul că enervează pe multă lume arată că dna Lasconi face treabă bună la Câmpulung!”, a mai scris cineva.

Promovarea orașului Câmpulung Muscel, urmare a emisiunii

Într-o postare făcută pe Facebook, primarul Elena Lasconi a explicat ce înseamnă pentru comunitatea locală prezența sa la această emisiune. „În primul rând, promovarea orașului. Și nu în ultimul rând, luați în calcul faptul că avem restaurante și locuri în care putem organiza nunți de vis. Vorbim despre bani care rămân în oraș. Putem dezvolta această nișă și chiar dacă nu o să ne transformăm peste noapte în Las Vegas tot o să fie bine pentru Câmpulung. Așadar, tineri din toată țara, dacă aveți de gând să vă căsătoriți, haideți la Câmpulung!“, a fost mesajul transmis de Elena Lasconi.

Citește și: Alexandra Stan, două nunți, în două luni