Ambulanță SMURD, implicată în accident în București

Un pacient, șoferul autospecialei și un minor au ajuns la spital

SMURD
SMURD

Un pacient și un angajat SMURD au fost răniți, duminică, în urma unui accident cu un autoturism. Autospeciala SMURD s-a răsturnat în lateral. Traficul a fost oprit pe Șoseaua Panduri, pe sensul dinspre Calea 13 Septembrie către Dr. Rainer și restricționată pe celălalt sens, spre Șoseaua Progresului, potrivit g4media.ro.

Conform informațiilor de la fața locului, șoferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate echipajului SMURD aflat în misiune și circula cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Din cealaltă mașină a fost rănit un minor. Cele trei victime ar fi ajuns la spital. ISU București a transmis că șoferul și pacientul din SMURD au fost transferați la Spitalul Universitar. ”În jurul orei 17:15 s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță SMURD, în Calea 13 Septembrie intersectie cu bd. Panduri. La momentul producerii accidentului rutier, pacientul din ambulanță (barbat) era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braț. În urma evenimentului rutier a fost evaluat medical și prezenta un traumatism cranio-cerebral.

De asemenea, paramedicul din compartimentul in care se afla si pacientul prezenta contuzii. Ambii au fost transportati la Spitalul Universitar de 2 ambulanțe SMURD”.

Din auto civil, un copil în vârstă de aproximativ 7 ani prezenta atac de panică și contuzii ușoare, fiind transportat împreună cu mama acestuia la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanță SMURD. ”În jurul orei 17:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Șos Panduri/Calea 13 Septembrie. Din informațiile preliminare este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate un autovehicul și o ambulanță SMURD.

În urma accidentului de circulație, a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Au fost aplicate restricții pe Șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer și benzile 1 și 2 pe Calea 13 Septembrie către Șos. Progresului. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, a transmis Brigada Rutieră. Inspector ITM din Buzău, arestat preventiv pentru luare de mită, după ce a încercat să mușamalizeze un accident de muncă soldat cu un deces