Cătălin Botezatu, testat cu „detectorul de minciuni”

„Există o barieră pe care încă nu am depășit-o”

Cătălin Botezatu este unul dintre mai cei mai carismatici bărbați din lumea mondenă autohtonă, și care, pe lângă creațiile sale de modă și direcțiile de stil, este și unul dintre cei mai doriți și nu doar de femei.

De altfel, acest subiect a stârnit de multe ori curiozitate în privința lui Cătălin Botezatu, care nu a mințit niciodată în legătură cu orientarea sa sexuală, lucru confirmat și de „detectorul de minciuni” de la Kanal D.

Am spus tot timpul și o spun. O anumită persoană, tot la un anumit podcast, a încercat să mă înțepe și m-a înțepat greșit. Pentru că dacă se înțeapă cineva cu mine greșit, e grav. Și a interpretat când am spus așa: „Sunt onorat să fiu iubit și adorat în egală măsură de femei și bărbați”. Asta nu înseamnă că am spus că am făcut nu știu ce lucruri și cu femei și cu bărbați.

a explicat Cătălin Botezatu

Totodată, a ținut să sublinieze că nu permite nimănui să vorbească despre el, mai ales când nu este în cunoștință de cauză. De altfel, unele lucruri personale trebuie să rămână personale, indiferent cât de publică este persoana respectivă.

„Există o barieră pe care încă nu am depășit-o. Dacă această barieră la un moment dat va fi depășită, o voi face pentru că nu mi se pare nimic aiurea. Da, am recunoscut că am făcut tot felul de prostii, dar nu.

Și atunci nu prea permit nimănui să vorbească de mine. Ele înțepând și neștiind cât e ceasul. Eu cred că ar trebui să stea mai bine în banca lor”, a mai spus creatorul de modă în cadrul „Detectorului de minciuni”, citat de WOWbiz.

De asemenea, a realizat, ajuns la cei 54 de ani ai săi, că mulți din cercul său de prieteni erau acolo doar din interes, motiv pentru care a făcut o scurtă „cernere” a acestora și a rămas cu „o mână de prieteni”, și cu ceva cunoștințe, dar este mult mai împăcat și consideră că acest gestul nu a fost unul de egoism, ci pentru liniștea sa sufletească.

Citește și: Botezatu este acid, și nu hialuronic, cu Aurel Moldoveanu