Adelina Pestrițu și bradul de Crăciun, decorat într-un mod inedit

Apreciază viziunea internauților și le promite o „surpriză”

Adelina Pestrițu are un rafinament aparte, și cum sezonul sărbătorilor de iarnă vine „la pachet” cu imaginația pentru decorarea bradului de Crăciun, aceasta nu a ezitat să-i dea o notă „altfel”. Dar „de gustibus (et coloribus) non disputandum”, adică pe românește, gusturile nu se discută.

Concret, Adelina și-a împodobit bradul cu flori negre, pe care le-a asortat cu un specie de păsări, la fel de negre, dar pe care internauții le-au identificat ca fiind ciori, deși, e departe comparația. Păsările, masculi, care și-au făcut cuib în bradul Adelinei, au un aspect elegant, mai ales în perioada de împerechere, când sunt negri, cu o coadă lungă (până la două lungimi ale corpului) tăiată profund și urme roșii-albe pe umeri care nu dispar niciodată. În restul anului – penele sunt maronii cu pete negre, iar coada devine scurtă.

„Cioara” din bradul Adelinei Pestrițu

Oricât de elegante sunt aceste „ciori”, așa cum le-au numit internauții, parcă nu sunt potrivite totuși pentru bradul de Crăciun.   

Într-un stil, oarecum ironic, Adelina le-a mulțumit acestora pentru imaginația de care dau dovadă, mai mult, le-a sugerat să fie ceva mai buni și să nu se transforme în niște Grinc.

Bradul Adelinei Pestrițu (Instagram)

„Apropo! La anul o să pun în bradul de Crăciun fix niște ciori pentru că-mi place viziunea voastră.Printre altele, să știți că ciorile mai stau și în brad în timpul lor liber. Așadar, n-ar fi fost chiar într-un loc nepotrivit. Nu fiți Grinch și concentrați-vă să primiți și voi ceva sub brad anul ăsta. Crăciun fericit și mulțumesc pentru atenția bradului de Crăciun. Este absolut minunat când cineva îți observă alegerile. Ai lăv iu ol”, le-a transmis Adelina Pestrițu, într-un InstaStory.

Tot pe Instagram, ca să arate cât de cuminte a fost, Adelina s-a pozat cu cadoul primit de Moș Nicolae, dar nu de la moș, ci de la soț. Dacă primul Moș al sărbătorilor de iarnă venea de regulă cu dulciuri, pentru cei cuminți, ori cu nuielușa, pentru cei obraznici, pentru Adelina a venit cu un „cărbune dur”, un inel cu diamante.  

Citește și: Primul „brad” împotriva COVID-19