Sursa foto: Facebook/Look Sport
Sursa foto: Facebook/Look Sport

Moment inedit pentru jucătorii de la Dinamo Kiev: cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Mircea Lucescu a decis să le facă o surpriză fotbaliștilor.

Aceștia au vizitat Snagovul, fiind însoțiți de către membrii familiilor. Potrivit declarațiilor făcute de antrenor, de această surpriză s-au bucurat aproximativ 70 de persoane.

Mircea Lucescu, despre jucătorii de la Dinamo Kiev: ”Am încercat să le pun zâmbetul pe buze, să se bucure şi ei de ziua Paşte”

I-am strâns pe toţi la Snagov, 65-70 de persoane, şi am făcut o masă de Paști, cum e normal. Pe malul lacului, a fost foarte bine. Total diferit faţă de ce ar fi putut face ei acasă, dar am încercat să le pun zâmbetul pe buze, să se bucure şi ei de ziua Paşte, aşa cum trebuie”, a precizat antrenorul.

Antrenorul a ținut să adauge că, în sfârşit, o echipa mare acceptă să joace un amical caritabil, umanitar. Această echipă este Dortmund

Lucescu a adăugat că știe ce tip de suporteri au, iar aceștia vin, oricum, la orice meciuri, indiferent de nivel, fie că este vorba despre Champions League, campionat sau cupă sau meciuri amicale.

Deci este foarte important pentru noi. Jucătorii au nevoie de aceste meciuri pentru că pregătesc meciul cu Scoţia, de calificare. Pe data de 4 mai, seara, sunt la dispoziţia echipei naţionale. Până în 1 (n.r. iunie) este destul de mult timp pentru a pregăti foarte bine meciul”, a punctat Mircea Lucescu. Declarațiile au fost oferite pe Aeroportul Otopeni.

Conform Digisport, Mircea Lucescu (76 de ani) continuă pregătirea cu Dinamo Kiev. Pregătirile anticipează meciul sau a meciurile pe care naţionala de fotbal a Ucrainei le va disputa în drumul spre CM Qatar 2022.