Bittman, autointitulatul „erou” al medicilor

Potrivit declarațiilor solistului Holograf, medicii i-ar fi mulțumit pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume

Invitat, în cursul serii trecute, la o emisiune a Antena 3, Dan Bittman a recidivat, spunând că medicii îl felicită pentru că, la un moment dat, ar fi avut curaj să zică „adevărul”. Potrivit lui Bittman, cadrele medicale din România ar fi victimele politicii pumnului în gură, fiind obligate să nu vorbească despre ceea ce se întâmplă de fapt în spitale. Firește, Bittman nu spune nici de unde știe asta și nici de ce ar trebui să-l ascultăm pe el.

„E o lipsă de coerenţă. De aici vine tot, din organizare, din lipsă de coerenţă. Se contrazic unii cu alţii, unii au dreptate mai multă decât alţii. Mă întreb, nu ştiu, din 18 milioane de români, nu mai găsim specialişti, nu mai există oameni competenţi, nu mai vrea nimeni să facă un pas în faţă şi să spună: numai aşa trebuie făcut.”, a declarat Bittman, pentru sursa menționată anterior.

Dan Bittman: „Am avut neplăcuta ocazie să stau de vorbă cu medici care mă felicitau”

În spiritul teoriilor conspirației pe care le tot auzim, de un an de zile încoace, Dan Bittman continuă să invoce regimul comunist cu o viteză mult mai mare decât aceea cu care compune noi melodii. De altfel, cum geniul Holograf nu a fost niciodată el, putem trage ușor o concluzie, la rândul nostru, dacă tot se poartă teoriile conspirației. Vorba aia, e o țară liberă, iar dacă Bittman are voie, are voie oricine.

„Şi nu e vorba numai de medici aici. E vorba de o societate întreagă. S-a ajuns cam ca pe vremea comuniştilor, unde şi atunci când vorbeai şi spuneai bancuri cu Ceauşescu, cineva îţi punea un x, undeva, la un dosar. E ruşinos, e trist, după 31 de ani de la o Revoluţie”, a mai spus acesta.

Citește și: Bittman nu crede în COVID, dar poartă mască