O reacție din partea știristei de la PRO TV, Andreea Esca se cerea de mult. După zvonurile potrivit căreia aceasta ar fi fost infectată cu coronavirus în urma unei petreceri din stațiunea Olimp, opinia publică aștepta cu sufletul la gură o explicație venită chiar de la Esca, explicație care să pună stop tuturor teoriilor conspirației din jurul acesteia.

O reacție a venit, într-adevăr:

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om. Nu e niciun mister, niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, ştie toată lumea, doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment în care eram foarte panicată”, spune Andreea Esca într-un promo scurt, publicat de PRO TV.

De altfel, acum câteva zile, Cristian Tudor Popescu îi solicta acesteia o intervenție publică:

„Lung prilej de vorbe și de ipoteze: ce se întâmplă cu Andreea Esca, cea mai cunoscută și iubită „ancoră” de televiziune din România? Este infectată cu coronavirus? Sunt contaminați și membri ai familiei?

Ca gazetar, i-aș pune Andreei trei întrebări:

1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică și faptul că este vorba de o afecțiune care privește sănătatea publică, sunt foarte mulți cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculații ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăși publicului starea medicală în care se află?

2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

3. Dacă se dovedește că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea – tot răul spre bine – să mai limpezească mințișoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piața Victoriei, că virusul nu există?

4. Și o întrebare pentru dumneavoastră, stimați cititori: oare câți dintre manifestanții din Piața Victoriei împotriva „lagărului medical” și doctorilor-dictatori Nelu Tătaru, Raed Arafat, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Géza Molnár, Beatrice Mahler, credeți că s-au numărat printre cei 600.000 de oameni care au demonstrat în 2017 nu numai în Piața Victoriei împotriva asaltului sălbatic asupra democrației și statului de drept și încercării de reinstaurare a unei dictaturi personale în această țară?”, scrie Cristian Tudor Popescu, în Republica.

Citește și: CTP o roagă pe Esca să iasă cu o declarație publică

#News