PSD

În opinia celor de la PSD, atât Ludovic Orban, cât și președintele Klaus Iohannis ar fugi de alegerile locale, cât și de cele parlamentare. Potrivit PSD, PNL va pierde „detașat” urmatoarele seturi de alegeri, astfel că aceștia nu și le-ar dori cu adevărat, în realitate. Social democrații îi acuză pe liberali de o guvernare defectuoasă în care s-ar fi furat și s-ar fi ignorat în mod iresponsabil necesitățile țării pe timp de pandemie.

Cu sloganuri ca „Nu mai folosiți pandemia ca să vă permanentizați hoția!”, PSD-ul scoate armele la atac împotriva lui Orban

„Alegerea lui Orban este să fugă de alegeri. După o asemenea guvernare dezastruoasă, au și de ce! Iohannis și Orban nu mai vor alegeri și folosesc pandemia pentru a fugi de votul românilor. Ei știu deja că, după vot, nu au cum să rămână la putere. Liberalii au furat pe rupte banii publici în loc să-i folosească pentru a scoate țara din criză. Și fac orice pentru a se ascunde de români și pentru a putea fura în continuare. Nu mai folosiți #pandemia ca să vă permanentizați #hoția!”, se declară pe pagina oficială de Facebook a PSD, despre guvernarea lui Ludovic Orban.

Citește și: Klaus Iohannis se întoarce cu mâna goală de la Bruxelles dar rămâne optimist

#News