„Pictorița” Simona Sensual, reclamație la CNA pentru un prezentator TV

Cătălin Măruță a reușit să deranjeze două „vedete” în aceeași emisiune

Simona Sensual s-a retras din lumina reflectoarelor, însă mai sunt realizatori TV care o mai scot în față, dar din păcate nu într-un mod prea demn. „Pictorița” Simona Sensual consideră că i s-au adus prejudicii de imagine, aceasta deținând o galerie de artă, după ce la rubrica „sosurilor iuți” din emisiunea „La Măruță”, unul dintre invitați a afirmat că aceasta nu ar avea talent pentru a fi prezentă la televizor. Nu acest fapt pare să o fi deranjat pe Simona Sensual, ci faptul că realizatorul, Cătălin Măruță nu a dat vreun semn de bunăvoință și să modereze situația.

„Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci”, a declarat Simona Sensual pentru WOWbiz.ro, citată de Cancan.

Simona Sensual, în varianta blondă (preluare ProSport)

Aceasta consideră că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade i s-au adus prejudicii de imagine. „Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a mai spus Simona Sensual.

Mai mult, crede că gestul lui Măruță a fost unul de răzbunare, după o întâmplare recentă, când Simona Sensual a intrat în direct și i-a amintit ceva ce pare că l-a deranjat pe prezentator. „Cum a prins momentul s-a răzbunat. Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune”, a mai spus Simona.

La aceeași rubrică, alte două vedete au fost enumerate ca netalentate pentru televiziune, Daniela Crudu, care de altfel și-a redus numărul de apariții TV, considerând că aceasta a devenit prea plictisitoare, „nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni”, dar și Bianca Drăgușanu. De altfel, aceasta și-a arătat indignarea pentru atitudinea „perversă” pe care o are Cătălin Măruță pentru a obține rating, mai mult, și-a promis că nu va mai „călca” vreodată la emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Cruduța și Drăgușanu, netalentate pentru TV