Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ales consilier în Consiliul General al Capitalei a renunțat la mandatul câștigat la alegerile din 27 septembrie. Mandatul acestuia fusese invalidat de către instanța de judecată, iar Dragomir s-a arătat deranjat de decizie, considerând că i se face o nedreptate, el fiind „organ ales”.

„Eu nu m-am dus din dragoste pentru PSD, eu m-am dus pentru că m-a rugat doamna Firea să îi dau o mână de ajutor. (…) M-am retras pentru că am simțit că îi fac rău doamnei Firea dacă mai fac valuri mari. Am fost sunat să zic așa din interiorul partidului, foarte mult, și din interior și din exterior, asta ar mai fi trebuit să mai fac și eu probleme.

Așa că am hotărât, ce îmi trebuie mie consilierii, numai asta nu îmi trebuie. Dacă ea m-a rugat să îi dau o mână de ajutor, m-am dus și i-am dat o mână de ajutor. Doamna Gabriela Firea mi-a trimis un sms în care nu pot să vă spun ce mi-a scris, în orice caz este o doamnă”, a declarat Mitică Dragomir, în direct pentru B1 TV.

Judecătoria Sectorului 1 a decis invalidarea mandatelor a zece consilieri generali, printre care se află şi Dumitru Dragomir. Cu excepţia lui Dumitru Dragomir, ceilalţi au renunţat la funcţiile obţinute în CGMB.

„Bineînţeles că mă consider nedreptăţit, eu mi-am făcut campanie, am fost corect. Eu ştiu cum se face treaba asta, foarte multă lume m-a votat, şi acum nişte şmecheri care sunt la pământ din punct de vedere al corectitudinii şi al moralităţii vor să mă scoată pe mine. Conducătorii PSD-ului, care m-au scos, m-au folosit. Eu m-am dus pentru doamna Firea şi lumea m-a votat”, a declarat Dragomir după ce i-a fost invalidat mandatul.

Citește și: Mitică Dragomir nu se dă bătut. „Mă duc până la ONU”

#News