Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache a inaugurat, joi, un nou corp de clădire la Grădinița Nr. 146. Cu șase grupe de grădiniță pentru 150 de copii s-a ajuns astfel la 6.500 de locuri în grădinițe. Mai mult, micuții de la această grădiniță pot beneficia în acest an școlar, în mod gratuit, de două opționale pe săptămână.

Cele două opționale, limba străină (grupa mică), respectiv limbă straină și dezvoltare personală (grupa mijlocie și grupă mare), fac parte dintr-un proiect susținut în totalitate de la bugetul local al Sectorului 1.

„Așa cum am promis la începutul mandatului, în Sectorul 1 am investit masiv în modernizarea infrastructurii școlare și în diversificarea ofertei educaționale pe care o punem la dispoziția copiilor care învață în școlile și grădinițele noastre. Totul pentru a le oferi copiilor noștri, încă de la vârste fragede, cele mai bune condiții pentru a performa și a reuși în viață”, a declarat primarul Dan Tudorache pentru site-ul oficial al instituției.

Alegeri sigure (și) pentru bucureșteni

Autoritățile locale din întreaga țară au luat măsuri suplimentare ca votul de duminică să se desfășoare în condiții de siguranță medicală, în contextul pandemiei cu noul coronavirus. Acest fapt a fost confirmat și de primarul sectorului 1, Dan Tudorache.

„Doresc să-i asigur pe toți cetățenii din Sectorul 1 că în această zonă administrativă procesul electoral se va desfășura în condiții de deplină siguranță sanitară. Am luat măsuri pentru ca toate clădirile în care sunt amenajate secții de votare să fie dezinfectate și dotate cu toate materialele necesare desfășurării în cele mai bune condiții a procesului de vot și pentru a înlătura orice risc de infectare cu noul coronavirus atât a electoratului, cât și a membrilor secțiilor de votare”, a mai declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, ce va candida pentru un nou mandat.

Citește și: Premieră. Picii din Sectorul 1 au tablete

#News