Alegeri Locale 2020

Alegerile locale de anul acesta se desfășoară într-un context ieșit din comun, un context pe care niciun membru al generației noastre nu l-a mai experimentat. Pandemia de Coronavirus a dat, parcă, totul peste cap, astfel că totul a trebuit regândit, ca mai apoi să fie reformat.

Întrucât pandemia nu a trecut, ba mai mult decât atât, în cursul zilei de astăzi ne-am confruntat cu un număr record de infectări, AEP a comunicat un nou set de informări, cu privire la buna funcționare a zilei în care se vor organiza alegerile locale de anul acesta.

Accesul va fi pe la operatorul de la calculator. Cetățeanul se va prezenta la președinteșe secției de votare și înmânarea documentelor de votare. La părăsirea din secția de votare i se va da înapoi actul de identitate.

Cetățenii trebuie să respecte niște reguli suplimentare, astfel încât să organizăm în siguranță alegerile. Încă din această seară avem clipul de promovare împreună cu MAI și MS a regulilor pe care cetățenii să le respecte”, a declarat Florin Mitulețu, președintele AEP, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Alegerile parlamentare. Două zile de vot pentru Diaspora

#News