Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone vorbește despre importanța credinței și rolul esențial pe care îl are în formarea omului. Edilul a susținut că părinții  trebuie să le cultive copiilor cultura religioasă, aceasta fiind o obligație din generație în generație.

„Lumină din lumina generațiilor care au fost, sunt și vor fi, „nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii”, citat din bunul meu prieten Dan Negru. Cultivați-le copiilor voștri cultura religioasă… noi, părinții, bunicii avem obligația de a le spune copiilor noștri că fără Dumnezeu nu este nimic. Chiar dacă la începuturile percepției Credinței poți fi dezamăgit că Dumnezeu nu te ajută, El te încearcă și te educă, dar niciodată nu te lasă!”, a scris Piedone.

De asemenea, primarul Sectorului 5, fiind pus, de multe ori, în situația de a fi abandonat de cei pe care i-a crezut aproape, a avut mereu credința că totul se întâmplă după voia Celui de Sus, iar orice încercare l-a făcut mai puternic. El i-a îndemnat pe toți să nu își piardă niciodată credința și să meargă mai departe, orice ar fi.

Piedone: „Uită-te la cer, fă-ți cruce mare”

„Depinde doar de tine dacă te lepezi de EL sau te întrupezi cu EL întru Credință și suferință. Dacă vei fi biciuit și ocărât ți se vor pune în spate vrute și nevrute, este voia Lui. Înseamnă că ai greșit. Uită-te la cer, fă-ți cruce mare, iartă-mă Doamne căci am păcătuit și am greșit, dar de Tine nu mă dezic. Mă las, Doamne, în mâinile Tale să faci ce vrei cu mine. Îmi voi educa familia, copiii și nepoții întru credința Ta. PAȘTE FERICIT! HRISTOS A ÎNVIAT!”, a concluzionat primarul Sectorului 5.

Reamintim că în preajma sărbătorilor, Piedone s-a împărțit între familia sa și familia Sectorului 5, reprezentată de către cetățeni. Chiar dacă „timpul nu mai avea răbdare”, edilul a reușit să găsească o portiță prin care să își arate recunoștința și aprecierea față de bucureșteni. Acesta, împreună cu echipa sa, a împărțit mai multe felicitări cetățenilor pe stradă, în tramvaie, dar și în birouri.

Mai mult, edilul nu a uitat nici de bătrâna ce vinde zarzavaturi în fața unui magazin, acesta cumpărându-i toate cele necesare pentru a avea sărbători cu masa plină.

Citește și articolul: Deputatul PSD, Vlad Popescu Piedone, urare emoționantă cu ocazia zilei fetei lui: La mulți ani, Antonia sufletului meu!