Deputatul PSD, Vlad Popescu Piedone, urare emoționantă cu ocazia zilei fetei lui: La mulți ani, Antonia sufletului meu!

Antonia a împlinit azi patru ani.

Pentru deputatul PSD, Vlad Popescu Piedone, ziua de azi, care coincide cu Sâmbăta Mare, reprezintă un mare prilej de bucurie.  Într-o postare pe Facebook, deputatul PSD dezvăluie, plin de emoție, că acum patru ani s-a născut fetița lui iubită, Antonia. Vlad Popescu Piedone spune că este un tată extrem de fericit, el dorindu-și să oprească timpul în loc ca să o poată ține în brațe pentru o eternitate, pe fata lui. Vlad Popescu Piedone promite să îi transforme viața Antoniei într-un basm, care să fie presărat numai de iubire și de fericire. În încheiere, deputatul Vlad Popescu are și o urare pentru fetița lui, care a împlinit azi vârsta de 4 ani : ” La mulți ani, Antonia sufletului meu!”

„Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți!”
 

Vlad Popescu Piedone a transmis un mesaj extrem de emoționant pe pagina de Facebook, azi, cu ocazia unei zile foarte speciale pentru familia lui.
„În urmă cu 4 ani, lumea s-a oprit în loc pentru câteva clipe. Cel puțin așa am simțit eu când te-am văzut, fetița mea iubită! Anii au trecut, iar tu te transformi ușor, ușor într-o domnișoară și parcă aș vrea să pot opri timpul în loc să te pot ține în brațe o eternitate! Tu, Antonia, ești cea mai bună, deșteaptă și frumoasă fetiță din lume! Ești veselie, iubire și blândețe! Ne încânți în fiecare zi cu zâmbetul tău și ne înveți să fim din nou copii prin năzdrăvăniile tale! Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți! Mami și tati te iubesc nemărginit și îți promit să îți facă viața un basm, plin de iubire și fericire! La mulți ani, Antonia sufletului meu!”

Rolul religios al Iepurașului de Paște