Fuego trece prin momente dureroase de Paște!

Artistul și-a pierdut tatăl chiar înainte de perioada Sărbătorilor Pascale.

Fuego, unul dintre artiştii români cei mai iubiți, va petrece Sărbătorile Pascale acasă, alături de familie. Pentru cunoscutul artist, Învierea Domnului este asociată în inima sa cu un eveniment tragic din viaţa lui, moartea prematură a tatălui său, la doar 59 de ani. Tragedia a avut loc în urmă cu 12 ani, lucru care l-a marcat pentru toată viața.

”Eu am învățat de la tata să fac totul”

Pandemia l-a învăţat pe Fuego să aprecieze mai mult momentele petrecute alături de cei dragi.

”Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea devreme, la vârsta de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct. Din păcate îl moștenesc, din punct de vedere al tensiunii, inima … Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine. El oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-am dorit”, a spus Fuego. Pentru Fuego, clipele petrecute alături de părinţi lui în vremea copilăriei aveau un farmec special, mai ales în preajma marilor sărbători.

„Mi-aduc aminte când mergeam la udat în prima zi, cu un obicei specific în Transilvania, de fiecare obicei și de liniștea sufletului meu din acele vremuri! Ai mei făceau curățenie generală și știu că era un chin prin Joia mare să ieșim la bătut covoarele în laterala blocului! Toată lumea era în forfotă, dar tare frumoase erau clipele când eram toți, uniți, uitând de probleme! Poate că atunci nu prețuiam suficient, dar acum văd totul cu alți ochi și mi-e tare dor! Și-mi sunt dragi amintirile cu tata, care de 12 ani nu mai e cu noi și pe care l-am pierdut chiar în perioada de dinaintea Paștelui, în 2010! ”, a dezvăluit Fuego.

Deşi îi este foarte dor de tatăl lui, Fuego spune că nu-i lipseşte ceva. „Sărbătorile vor fi în liniște, acasă, cu oameni dragi, cu familia mea, cu bucuria de a împărți clipe de neuitat, de care ne-a fost dor. Am refuzat orice tip de eveniment sau propunere și am zis că merită să am sărbători doar pentru mine. Pandemia mi-a dat o lecție pe care o voi ține minte mereu și voi încerca să nu mă abat de la ea, aceea că trebuie să prețuiesc mai mult momentele de familie, momentele cu oamenii pe care-i iubesc și pentru care eu reprezint universul complet”, a dezvăluit Fuego.

„Bunica Italiei” a împlinit 112 ani