De ce Denise Rifai a refuzat să intre în politică. Prezentatoarea TV a dezvăluit totul

Cunoscuta prezentatoare de la Kanal D a vorbit despre rolul pe care îl are în mass-media din România

Denise Rifai a declarat, într-un interviu pentru Kanal D, de ce a evitat mereu „zona politică.” Acesta a mărturisit că se mândrește cu meseria pe care o practică și nu vrea să o schimbe, pentru moment, cu altceva.

„Sunt foarte mulți care au vorbit în mod public, am primit invitații atât de multe ori de a intra în politică, nu știu ce să spun. În viață este bine să nu spunem niciodată. Eu iubesc microfonul. Eu am putut să schimb multe în Romania cu acest microfon. Am putut să reprezint poporul român cu acest microfon și sunt foarte mandră de ceea ce am făcut. Mândră, în sensul de bucuroasă, liniștită”, a declarat Rifai, potrivit Libertatea.

De asemenea, îndrăgita prezentatoare a afirmat că nu se știe ce îi rezervă viitorul, iar în momentul în care dragostea pentru politică va fi mai mare decât cea față de microfon, atunci se va gândi serios să intre în „arena cu lei” pentru a face politică.

Rifai: „Eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum, acest microfon”

Jurnalista a amintit că media poate schimba multe, în special când vine vorba de politică. Mai mult, ea a amintit că „nu a fost niciodată o actriță pe scenă”, precizând că a reușit, de-a lungul carierei, să cunoască oameni importanți.

De asemenea, Denise Rifai a vorbit și despre începuturile sale în media românească, afirmând că lansarea ei s-a făcut la un post de radio de rock.

„(…) Mi-a fost teamă atunci să fac emisiunea mea. Nu aveam suficient de multe de spus. În radio, trebuie să ai o anumită vârstă. Asta implica o experiență de viață, o cultură. Una e să citești și alta e să trăiești regimuri politice. Oricât ai citi și ți-ai imagina nu este ca atunci când trăiești. Trăind cu o minte matură niște elemente ce iți sunt prezentate în fel și chip, cu siguranță, poți înțelege situații reale”, a concluzionat prezentatoarea TV.

Citește și articolul: Denise Rifai, impresionată de Connect-R. „Sunteți un artist care s-a modelat frumos, un om care s-a modelat frumos”