Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru a doua oară pentru COVID-19

După cum bine știm, premierul a stat în izolare la Vila Lac 1 o perioadă de 14 zile. O măsură normală în vremurile astea, când avem parte de o epidemie de toată frumusețea. Chiar dacă nu ne putem izola și noi la Vila Lac 1, pentru că nu suntem premieri, cel mai bine ar fi să-i urmăm exemplul și să ne autoizolăm care pe unde putem.

Astfel, vestea de astăzi vine să ne bucure. Ludovic Orban se întoarce la Palatul Victoria. Iar dacă de sănătatea acestuia nu vă prea pasă, puteți să vă bucurați măcar pentru faptul că vom avea din nou premier care să gestioneze corespunzător epidemia de Coronavirus. Pentru că da, acum chiar nu mai contează faptul că prim-ministru ne este el, Viorica Dăncilă sau oricine altcineva. În momente de criză, politica nu mai are culoare. Sau nu ar mai trebui să aibă!

Premierul Ludovic Orban: al doilea test negativ

”În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare”, anunță guvernul.

Așadar, putem să stăm liniștiți pentru că momentan situația se prezintă a fi sub control. Măcar are cine să ne guverneze!

Între timp, în Germania

Cancelarul Angela Merkel a fost de asemenea testată pentru COVID-19, după ce în cursul zilei de ieri se anunța că aceasta a decis să se autoizoleze, după ce a intrat în contact cu un medic care ulterior a fost depistat ca fiind infectat. Testul cancelarului german a ieșit negativ, exact ca în cazul lui Ludovic Orban.

Citește și: Sfârșitul pandemiei de COVID-19 este aproape, susține un laureat Nobel

#News