Mihai Lupu - CJ Constanța

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a anunțat că este infectat cu Covid, s-a izolat, iar toate atribuțiunile sale au fost preluate de vicepreședintele CJ, Stelian Gima. Totodată, Lupu a făcut apel la constănțeni pentru a respecta regulile impuse de autorități.

„Ne luptăm cu o rată mare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în județul nostru. Și iată, deși mi-am luat toate măsurile de protecție, am aflat cu tristețe că am fost testat pozitiv.

Din fericire, am simptome specifice ușoare și nu am probleme respiratorii, sunt în izolare la domiciliu, urmez toate regulile impuse această situație. Am luat legătura cu toți cei cu care am fost în contact în ultimele zile. E necesar să punem binele celor de langă noi pe primul loc.

Vreau să îi asigur pe toți constănțenii că activitatea Consiliului Județean nu este afectată de această situație. În toată această perioadă sunt și voi fi în contact telefonic permanent cu colegii mei, iar conform Planului de Continuitate aprobat prin Dispoziția nr. 434/16.11.2020, atribuțiille Președintelui vor fi preluate de către Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima.

Am încredere că voi reveni curând alături de colegii mei din C.J.C. și reiterez rugămintea de a respecta cu strictețe măsurile impuse de autorități cu privire la prevenirea răspândirii infectării cu acest virus. Vă urez sănătate!”, a scris Lupu, pe Facebook.  

Județul Constanța are cel mai mare coeficient cumulat al cazurilor cumulate în ultimele 14 zile, de 7,49 la mia de locuitori.

Citește și: Pretendentul PNL la șefia CJ Constanța, ridicol în prima zi de școală

News