Doi bărbați au jefuit o sală de jocuri de noroc din Sfântu Gheorghe

Ei au sustras 5000 de lei, susțin polițiștii

Doi bărbaţi bănuiţi că ar fi intrat într-o sală de jocuri din municipiul Sfântu Gheorghe, de unde ar fi sustras aproximativ 5.000 de lei, au fost reţinuţi de poliţişti, a comunicat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna. Astfel,, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, aceștia ar fi intrat în curtea unei societăţi comerciale din municipiul Sfântu Gheorghe, de unde ar fi sustras un autoturism, potrivit g4media.ro.

Ulterior, bărbații s-ar fi deplasat la sala de jocuri, unde ar fi agresat un bărbat şi ar fi luat aproximativ 5.000 de lei de la angajata barului.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 5,00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale de tip sală de jocuri, din municipiul Sfântu Gheorghe, de unde au sustras o sumă de bani. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmi, care au stabilit că doi bărbaţi ar fi intrat în incinta barului, cu cagule şi mănuşi, ar fi lovit un bărbat care se afla în incinta unităţii comerciale, după care i-ar fi solicitat, prin ameninţări, casierei să le înmâneze suma de bani deţinută”, a comunicat IPJ Covasna.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe şi Serviciului Criminalistic au identificat doi bărbaţi, de 23 şi 34 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii, care au fost localizaţi în parcarea unui centru comercial din Sfântu Gheorghe.

Aceştia au fost imobilizaţi de poliţişti şi conduşi la sediul IJP Covasna pentru cercetări, fiind ulterior reţinuţi pentru 24 de ore. Bărbații vor fi prezentaţi organelor judiciare pentru luarea măsurilor legale.Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt în scop de folosinţă. Potrivit cercetărilor, bărbatul de 23 de ani, despre care există indicii că ar fi condus autoturismul, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta fiind cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

.Autoturismul pe care cei doi bărbaţi l-ar fi sustras a fost găsit abandonat în extravilanul municipiului Sfântu Gheorghe, fiind predat proprietarului.

Cel mai mare mozaic de pâine din lume a fost creat în Mexic