Polițiștii care se ocupă ce cazul fetei găsită arsă în Ghimpați ar putea avea o nouă pistă care să ducă la soluționarea dilemei din jurul identității victimei.

În sprijinul găsirii identității, polițiștii au dat presei și un portret robot realizat de specialiști, care poate fi văzut în antetul articolului.

Potrivit ultimelor informații, ar fi vorba despre o fată care lucra în Centrul Vechi al Capitalei, pe care bunicul acesteia, cu care fata locuia, a dat-o dispărută, după ce aceasta nu s-a mai întors acasă.

„La data de 30 octombrie, ora 22,30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Ghimpaţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor este un incendiu, iar în urma intervenţiei a fost observat cadavrul unei persoane. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Citește și: Nevada, sub imperiul atacului armat, în ziua alegerilor prezidențiale

#News