Donald Trump va ieși din ascunzătoare

Dacă până acum a stat ascuns, probabil având nevoie de refacere după înfrângerea zdrobitoare de la alegerile prezidențiale, Trump revine în viața publică

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump urmează să participe la două evenimente organizate de Partidul Republican. Spre marea suprindere a tuturor, unul dintre aceste evenimente are ca scop strângerea de fonduri, cu toate că magnatul nu s-a remarcat niciodată printr-o asemenea caracteristică.

Chiar și așa, afișarea sa în public ar putea însemna că Donald Trump se gândește temeinic la o nouă candidatură. Române întrebarea dacă în 2024 va mai fi sau nu susținut de Partidul Republican – ori dacă acesta va folosi armele unui nou partid.

Donald Trump încearcă să își reclădească imaginea

Donald Trump urmează, de asemenea, să participe duminică la Conferinţa Conservatoare pentru Acţiune Politică, aceasta fiind prima acţiune publică după încheierea mandatului prezidenţial. Potrivit The Hill, acesta ar avea intenția să critice politicile preşedintelui Joseph Biden în domeniul imigraţiei. În plus, și-ar putea anunța și candidatura pentru 2024.

Mai mult decât atât, fostul președinte a mai confirmat, potrivit unor surse politice de la Washington, intenţia de a participa la o reuniune privată a Comitetului Naţional Republican (RNC), un eveniment pentru colectarea de fonduri programat în perioada 9-11 aprilie în Palm Beach, Florida.

Este pentru prima oară când Donald Trump participă la evenimente publice după încheierea mandatului său la Casa Albă, până acum oferind doar comunicate scurte televiziunilor interesate încă de ceea ce are acesta de spus.

Citește și: Biden îi calcă pe urme lui Trump și acuză monopolul chinez