Șapte bărbați au fost reținuți în Tulcea pentru agresiuni fizice

Vor fi prezentaţi Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă

Sursa foto: Facebook

Șapte bărbați din Tulcea sunt acuzați de săvârşirea a două infracţiuni comise cu violenţă.

Aceștia vor fi prezentaţi, în decursul zilei de vineri, Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă.

Suspecții ar fi agresat fizic două persoane în ultimele două săptămâni

Cei şapte indivizi sunt bănuiți că în urmă cu o săptămână au atacat un bărbat, informează AGERPRES. Victima, în vârstă de 50 de ani, se afla în autoturismul personal în zona Pieţei Vechi din municipiul Tulcea.

Suspecții au spart geamurile portierelor din faţă. Apoi, l-au lovit în cap pe bărbatul de 50 de ani cu un obiect contondent şi au fugit. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, în consecință a fost internată în spital.

Ba mai mult, cei șapte bărbați sunt acuzați că săptămâna aceasta au agresat fizic un alt bărbat, tot din Tulcea. Victima, în vârstă de 33 de ani de această dată, se afla în zona lacului Ciuperca. În mod similar, după agresiune, cei șapte indivizi au fugit.

Cei șapte bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore

„În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală, reuşindu-se probarea activităţii infracţionale a şapte bărbaţi bănuiţi de săvârşirea faptelor. Prin ordonanţa organelor de poliţie judiciară din data de 22 septembrie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de persoanele bănuite, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea dispunându-se punerea în mişcare a acţiunii penale”, a anunţat IPJ Tulcea.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, cei șapte indivizi vor fi prezentaţi vineri Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă.

„Activităţile investigative şi de urmărire penală au fost coordonate de către conducerea Poliţiei municipiului Tulcea, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea”, a menționat IPJ.

Citește și Edward Iordănescu își dorește ca suporterii să vadă o nouă națională