Stevie Wonder se mută în Ghana. SUA, prea „corectă politic” pentru el

Cântărețul Stevie Wonder a făcut senzație, de-a lungul timpului, cu melodii ca „You Are the Sunshine of My Life" sau „I Just Called to Say I Love You"Cântărețul Stevie Wonder a făcut senzație, de-a lungul timpului, cu melodii ca „You Are the Sunshine of My Life" sau „I Just Called to Say I Love You"

Artistul Stevie Wonder a anunțat că are intenția de a se muta în Ghana. Marele anunț a fost făcut într-un interviu pe care acesta l-a acordat la fel de celebrei moderatoare tv, Oprah Winfrey relatează CNN. Motivul deciziei lui Stevie Wonder are la bază „politically corectness-ul” din Statele Unite ale Americii, țară în care locuiește actualmente, invadată de un curent pe care artistul pare să nu-l mai poată suporta.

Cântărețul Stevie Wonder a făcut senzație, de-a lungul timpului, cu melodii ca „You Are the Sunshine of My Life” sau „I Just Called to Say I Love You”. Orb din naștere și originar din Michigan, Wonder este deținătorul a 25 de premii Grammy, fiind nominalizat de 74 ori la acestea. Mai mult decât atât, acesta deține inclusiv un premiu onorific. De menționat că acesta s-a împrietenit cu muzica la frageda vârstă de 9 ani, când a învățat să cânte la pian și la tobe.

În cadrul interviului acordat realizatoarei Oprah Winfrey, Stevie Wonder a spus, potrivit Mediafax: „Nu vreau să văd copiii copiilor mei spunând ‘O, te rog să mă placi. Te rog să mă respecți, află, te rog, că sunt important, te rog să mă prețuiești.’ Ce este asta?„, s-a revoltat artistul.

De altfel, nu ar fi chiar prima oară când Stevie Wonder declară cu surle și trâmbițe că are intenția de a se muta în Ghana. Prima sa afirmație de acest fel datează tocmai din anul 1994, când susținea, de asemenea, că Ghana este un loc mult mai potrivit pentru oameni ca el, adică cei care simt din plin sentimentul comunității, pierdut în Statele Unite ale Americii, în opinia cântărețului.

Citește și: Kim Kardashian s-a hotărât să pună punct relației cu Kanye West