Kim Kardashian s-a hotărât să pună punct relației cu Kanye West

Kim Kardashian a cerut publicului „compasiune şi empatie" față de cei care se confruntă cu probleme de sănătate mintală

Cunoscută pentru reality-show-uri și pentru căsătoria cu Kanye West, Kim Kardashian a hotărât să înainteze actele de divorț, potrivit AFP. Speculațiile unui eventual divorț pluteau de multă vreme în aer, acestea fiind acum confirmate de o purtătoare de cuvând a vedetei. Cei doi locuiau deja de ceva vreme separat, însă participau împreună la evenimente, probabil pentru a-și păstra imaginea cuplului puternic.

Deja la al treilea divorț, Kim Kardashian a format, alături de Kanye West unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume a timpurilor noastre, cei doi fiind deopotrivă admirați pentru longevitate, cât și contestați pentru excentricitate, această ultimă trăsătură aparținând mai degrabă lui West.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în anul 2014 și au împreună patru copii. Potrivit informațiilor, odată cu actele de divorț, Kim ar fi cerut custodia comună a celor mici.

Kanye West a acuzat-o pe Kim Kardashian că ar fi încercat să îl interneze într-un spital de psihiatrie

În urmă cu câteva luni, mai devreme chiar și decât candidatura acestuia la președinția Statelor Unite ale Americii, Kanye West posta un mesaj controversat pe Twitter în care o acuza pe soția sa, Kim Kardashian, că ar fi încercat să îl interneze într-un spital de psihiatrie. Ulterior, mesajul era șters de artist.

Mai târziu aveam să aflăm că West suferă de tulburare bipolară, mai mult decât atât, refuzând tratamentul specific afecțiunii psihice.

Kardashian a cerut publicului „compasiune şi empatie” față de cei care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, fără a menționa, însă că se referă la soțul acesteia, Kanye West.

Citește și: Cum a reușit Tom Hanks să salveze o mică librărie