Laurențiu Gîdei, parlamentarul „discriminat” de bănci

Laurențiu Gîdei a obținut un fotoliu de parlamentar în urma alegerilor din decembrie 2020. Înainte de asta, social democratul gălățean a ocupat funcția de primar al orașului Târgu Bujor, din județul Galați

Parlamentarul PSD Laurențiu Gîdei se plânge cum că noua sa funcție i-ar aduce, pe lângă beneficii, și o serie de neplăceri. Dacă aveați impresia că sunteți discriminați, să faceți bine și să vă treacă! Măcar nu ocupați funcția de parlamentar!

Pe larg, potrivit declarațiilor publicate pe Facebook de Laurențiu Gîdei, acesta ar fi fost un pic discriminat în momentul în care ar fi încercat să-și deschidă un cont la o anumită bancă. Dacă unui om norocos, de rând, îi vine foarte ușor să-și deschidă un cont bancar, un parlamentar nu beneficiază de un asemenea lux, funcția aducând după sine beleaua verificării suplimentare – ori cel puțin așa susține că ar fi pățit social democratul Gîdei.

Laurențiu Gîdei vorbește despre problemele reale cu care se confruntă un parlamentar ghinionist

„Experiența mea ca cetățean și parlamentar! Luni dimineață, am intrat intr-o sucursală a bancii din Galati, cu scopul de a deschide un cont bancar cu card atașat. În discuție întreb când primesc cardul, răspunsul fiind în câteva minute! Continuăm discuția întrebat fiind despre ocupație, venituri, răspund firesc parlamentar! Și începe nebunia! Doamna îmi spune că procedura în cazul meu implică verificări suplimentare și acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cât durează? maximum 30 minute, răspunde. Aștept…nimic, decid să ridic cardul joi, suficient timp pentru „verificări”! Mă prezint vineri să-mi ridic cardul… surpriză, verificările nu s-au încheiat și nici raspuns la ce fel de verificări sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu având o convorbire telefonică cu cineva de la București, în prezența mea)”, a povestit, pe rețeaua de socializare, deputatul social democrat gălățean, Laurențiu Gîdei.

Laurențiu Gîdei a obținut un fotoliu de parlamentar în urma alegerilor din decembrie 2020. Înainte de asta, PSD-istul a ocupat funcția de primar al orașului Târgu Bujor, din județul Galați, fiind destul de apreciat în comunitatea sa și cunoscut, în mod deosebit, pentru parteneriatele făcute cu asociațiile pentru drepturile animalelor cu scopul de a rezolva uman problema câinilor abandonați din oraș.

În mod sigur, dacă Gîdei ar fi rămas primarul orașului mai devreme menționat, viața lui ar fi fost acum mult mai ușoară și cu siguranță nu i-ar fi pus nimeni „bețe în roate” pe la bănci.

Citește și: În Galați, soții sună la 112 ca să-și reclame soțiile