Florin Roman, la zidul plângerii, la Facebook

Nemulțumirile deputatului liberal Florin Roman vis-a-vis de ministrul Economiei și ministrul Sănătății

Deputatul liberal Florin Roman atrage atenția că din peste 170.000 de teste PCR Real Time efectuate în județul Alba, circa 100.000 ar fi teste care au în spate un singur CNP, o singură persoană, totul raportat la populația efectivă. „Asta înseamnă ca aproape 1 din 3 locuitori ai județului au fost testati. Ceea ce nu e rău! Dar nici bine! Pentru că, testarea masivă nu este luată în calculul ratei incidenței. Din acest motiv, Alba Iulia este mai mult în scenariul roșu. Motiv pentru care copiii nu pot merge la școală. Motiv pentru care este practic distrusă industria HoReCa și se pierd slujbe.”, a spus Florin Roman, pe Facebook.

Ministerul Ecoomiei, în colimatorul lui Florin Roman

În plus, în Ministerul Economiei ar exista suspiciuni de fraudă majoră la Măsura 3 – sau cel puțin asta încearcă să ne spună Roman. O măsura așteptată „ca o gură de oxigen de oamenii din sectorul privat, de 550 de milioane a fost aruncată în aer, în mandatul lui Claudiu Nasui!”, a completat Roman, fiind de părere că situația este una gravă.

Nici Vlad Voiculescu nu scapă

Lui Vlad Voiculescu, Florin Roman îi cere, de asemenea, să introducă în formula de calcul și testele făcute. „Nu-i poți pedepsi pe cei care testează și să te faci că plouă în județe în care nici acum nu se mișcă un deget la testare. Îmi place modul cum apără Emil Boc industria HoReCa la Cluj Napoca! M-aș fi bucurat să avem și la Alba oameni care se bat pentru firme și slujbe. Ceva e putred în această chestiune…”, a mai scris Florin Roman pe Facebook.

Citește și: Florin Cîțu, curios pe ce s-au dus 60 de miliarde de euro