Frații Săndulache, condamnați la 181 de ani de închisoare, în Spania

Aceștia au fost condamnaţi, în Spania, la 73 de ani de închisoare, după ce, în 2018, primiseră încă 108 ani, pentru violență, sechestrare de persoane și prostituție

Frații Săndulache, cunoscuți în Spania ca autorii a mai multor fapte de violență extremă, au fost condamnați suplimentar, astfel că pedeapsa cumulată ajunge, în acest moment, la 181 de ani de închisoare cu executare, scrie Epoch-Times, potrivit știrii inițiale Universul.net.

Foștii lideri ai clanului interlop ce le purta numele, Sebastian Săndulache și Cristian Săndulache au fost condamnați, într-o primă instanță, la 108 ani de închisoare pentru proxenetism și violență, în 2018. Tribunalul din Ovideo (Spania) i-a condamnat de curând la încă 73 de ani de închisoare, pentru trafic de persoane, lipsire de libertate și prostituție. De menționat că aceștia au fost acuzați și de faptul că au constituit un grup infracțional, în cadrul căruia au convins încă opt români să „facă echipă” cu aceștia.

Frații Săndulache racolau victime prin metoda „loverboy”

Gruparea interlopă condusă de frații Săndulache există din 2016, moment de start al ororilor pe care aceștia, împreună cu adepții lor, le-au comis în toți acești ani. Prin cunoscuta metodă „loverboy”, membrii clanului aduceau în Spania tinere de 18-20 ani, din România, pe care ulterior le violau, le băteau și le obligau să se prostitueze. Acestea aflau abia la destinație că au fost păcălite, fiind alese din mediile sărace și mai puțin educate, întocmai pentru a putea fi păcălite cu mai mare ușurință.

Ulterior, tinerele erau mutate în regiunea Asturia și sechestrate în apartamente în care își desfășurau, sub amenințări, „activitatea”, toți banii ajungând în buzunarele fraților Săndulache.

Fărădelegile fraților Săndulache nu s-au oprit, însă aici: unele dintre fete erau obligate, potrivit mărturiilor, să transporte droguri în vagin, fiind supuse astfel riscurilor multiple, atât din punct de vedere legal, cât și medical.

Citește și: Copiii căpșunarilor – cartea care a stârnit controverse în Suedia