Nicolae Robu

Nicolae Robu este primarul acela pe care-l cunoaște deja toată lumea. Nu pentru că ar avea, în mod deosebit, vreun merit, ci pentru că a fost înzestrat de la natură cu o gură mare și-o imaginație (haideți să-i zicem) bogată. Nu e zi în care Robu să nu posteze ceva controversat pe Facebook. Fie că se ceartă cu cei care-l acuză de diverse, aducând argumente, mai mult sau mai puțin valide, fie că-și mai postează câte-o realizare sau câte-o ieșire pe la televiziune.

De data aceasta, fiind invitat la un post tv, acesta a declarat cum că medicii dezertori nu-s pe placul lui. Nu contează că nu avem echipamente de protecție și că orice cadru medical care intră în spital are toate șansele să nu se mai întoarcă acasă în ziua respectivă la copilul lui. Contează să-și facă datoria, nu? Ce, nu știați că și medicii sunt oameni și că au, ca mulți alți semeni, copii?

„Spitalul CFR nu apartine de primarie, apartine de Ministerul Transporturilor. 10 infirmiere si 3 asistente si-au depus demisia pentru ca sunt speriate pur si simplu, una spune ca are copil mic, alta are pe cineva in intretinere, deci pentru motive de genul acesta spun ca le este frica sa se imbolnaveasca.  Eu cred ca nu este in regula. Cand e liniste toata lumea e multumita pe timp de pace sa-si ia salariu. Acum la greu nu este OK sa asistam la dezertari. Astfel de atitudini impieteaza, afecteaza negativ imaginea generala a corpului medical (…) Nu e nimeni iresponsabil sa expuna oamenii. Nimeni nu are voie sa ii expuna pe medici. Avem nevoie de ei”, a declarat edilul Timișoare, Nicolae Robu.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu nu poate să doarmă

#News