INFORMAȚIE PE SURSE, ÎNCĂ NECONFIRMATĂ:

În cursul zilei de ieri, redacția Hashtag News primea o informație pe surse. Caz în care informația se va confirma, vom avea parte de o situație, ce-i drept, nu fără precedent în România, însă chiar și așa, foarte gravă. Se pare că reprezentanți ai Garzii Naționale de Mediu au fost confirmați ca fiind infectați cu noul Coronavirus, mai exact fiind vorba despre unul dintre comisarii acestei instituții aparținătoare de Ministerul Mediului.

Sursele ne-au povestit faptul că I. N., comisar al Gărzii Naționale de Mediu, a fost confirmată ca fiind infectată cu COVID-19, fiind în prezent internată la Spitalul Militar. Depistarea s-ar fi făcut în cursul zilei de luni. De asemenea, în mesajul trimis redacției noastre, se menționează faptul că nu s-ar fi luat nicio măsură de izolare a personalului, izolare ce ar fi trebuit să se facă din ordinul ministrului Mediului, Costel Alexe, cât și din ordinul comisarului general al Gărzii Naționale de Mediu.

Contactat în cursul serii trecute pe WhatsApp pentru a confirma sau infirma această informație, ministrul Mediului, Costel Alexe nu a dat niciun răspuns. Facem un apel, astfel, către acesta ne răspundă la întrebare. Este doamna comisar în cauză infectată cu Coronavirus? Și dacă da, cu câți alți reprezentanți ai instituției a intrat aceasta în contact în ultima vreme? Mai mult decât atât, ce măsuri s-au luat pentru a preveni răspândirea bolii, caz în care infectarea se confirmă?

#News