Ploi torențiale și vijelii în 13 județe

În Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată

ANM a emis miercuri o avertizare de tip Cod galben valabilă până la ora 21.00, fiind vizate fenomene de instabilitate atmosferică temporar accentuată în 13 județe. În Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această data, potrivit stiripesurse.ro.

Miercuri între orele 12.00 – 23.00, în Banat, Crișana, Maramureș, vestul Transilvaniei, vestul și nordul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50…60 km/h), vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp. Județele vizate sunt Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin și Hunedoara. În Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată,  temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara când vor fi posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Dosar penal pentru un bărbat din Timiș care a distrus aparate de jocuri de noroc