Dosar penal pentru un bărbat din Timiș care a distrus aparate de jocuri de noroc

 Incidentul a avut loc sâmbătă seară într-o sală de jocuri de noroc din Topolovățu Mare

Un bărbat din Timiș are dosar penal pentru distrugere deoarece a distrus aparatele de jocuri de noroc. Supărat că prietenii lui au pierdut 10.000 de euro la păcănele, tânărul a distrus aparatele, potrivit digi24.ro.

 Incidentul a avut loc sâmbătă seară într-o sală de jocuri de noroc din Topolovățu Mare, județul Timiș.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea cum tânărul de 31 de ani discută aprins cu un alt bărbat, ia un scaun metalic și lovește cu putere păcănelele. Înainte de incident, tânărul l-ar fi agresat și pe unul dintre prietenii lui care pierduseră bani la aparate. La scurt timp, polițiștii au fost sesizați printr-un alt apel 112 că un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat fizic de un alt bărbat, în Topolovățul Mare.


„La data de 20 mai 2023, în jurul orei 20:50, polițiștii lugojeni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat a distrus aparatele de jocuri de noroc dintr-un local din localitatea Topolovățu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat și depistat în local un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei. La scurt timp, polițiștii au fost sesizați printr-un alt apel 112 că un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat fizic de un alt bărbat, în Topolovățul Mare .În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că există legătură între cele două evenimente, bărbatul în vârstă de 39 de ani fiind agresat fizic cu puțin timp înainte de către bărbatul de 31 de ani, în timp ce se aflau în același local”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.


Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru pentru distrugere și lovire sau alte violențe.

Cetățean străin prins în Oradea cu 15 kilograme de cannabis