Locomotiva unui tren, implicată într-un accident în județul Neamț

Locomotiva a lovit un bărbat care se deplasa pe jos pe calea ferată, rănindu-l

Locomotiva unui tren care transporta calcar în judeţul Neamţ a lovit un bărbat care se deplasa pe jos pe calea ferată, rănindu-l. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă, victima fiind transportată la spital, potrivit digi24.ro

”La data de 23 aprilie, în jurul orei 21:50, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident în Bicazu Ardelean, în care a fost implicată o locomotivă. Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Bicaz-Chei, se deplasa pe jos pe calea ferată industrială, din direcţia Bicazu Ardelean spre Bicaz Chei ar fi fost acroşat de partea laterală a unei locomotive, rezultând rănirea acestuia”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Neamţ.

Potrivit IPJ Neamţ, trenul transporta calcar spre fabrica de la Taşca.


”Atât mecanicul trenului cât şi victima su fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 55 de ani”, a mai precizat Poliţia. Oamenii legii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc acest accident.

Ploi torențiale și vijelii în 13 județe