Gușă a aflat detalii picante despre Șoșoacă

Diana Șoșoacă are trei căsătorii la activ

Cozmin Gușă, cel care a renunțat la televiziune (cel puțin aparent), de dragul politicii pe Facebook, sub titulatura de analist politic, analizează pe cine altcineva dacă nu pe Diana Șoșoacă, vedeta incontestabilă a iubitorilor de viorei și de vulpițe, proaspăt ajunsă, de altfel, în Parlament.

Cu toate că Șoșoacă a încercat, într-o oarecare măsură, să-și ascundă viața personală, atât cât s-a putut cel puțin, nu a avut prea mult succes în acest sens, întrucât guru informațiilor politice, Cozmin Gușă, află tot.

Așadar, potrivit informațiilor scoase la lumină de Gușă, Diana Șoșoacă ar fi la a treia căsătorie, ar avea ADN-ul pe jumătate macedonean și, mai mult decât atât, ar fi lucra la MAE, pe vremea guvernării lui Adrian Năstase.

Gușă, despre Șoșoacă: „Vă zic doar că veți afla c-a lucrat în MAE în timpul guvernării PSD-Adrian Năstase”

„ACUM ȘTIU CINE E DIANA ȘOȘOACĂ! ????????

Am auzit multe zvonuri despre DIANA ȘOȘOACĂ, noua vedetă politică a sezonului 2020-2021, i-am văzut și câteva apariții publice ( fiind “de campanie”, nu le-am contabilizat serios), dar până la emisiunea/interviu cu Ion Cristoiu nu reușisem să-mi fac o părere clară despre ascensiunea ei.

Ca să fiți mai curioși și să o urmăriți, dacă vreți să vă lămuriți la rândul vostru, vă zic doar că veți afla c-a lucrat în MAE în timpul guvernării PSD-Adrian Năstase, că e pe jumătate macedoneană cu numele de fată Jovanovici, că se mândrește excesiv cu expertiza în psihologie, și c-a fost măritată de 3 ori până acum, deoarece nu suportă relația decât în prezența iubirii sincere. BINGO!?”, a spus Cozmin Gușă.

Citește și: Începe războiul! Badea aruncă grenada înspre Șoșoacă

#News