Începe războiul! Badea aruncă grenada înspre Șoșoacă

„Ce aţi făcut doamna Şoşoacă? Şi dacă apareaţi topless nu era atâta tevatură”

Când nimeni nu se aștepta la o așa reacție, Mircea Badea, cel cunoscut pentru ieșirile necontrolate și, de cele mai multe ori, teribil de incorecte și de negândite, uimește pe toată lumea. Cu toate că Diana Șoșoacă ar părea genul de om care să fie lăudat de Mircea Badea chiar el, judecând exemplele anterioare pe care Badea a ales să le țină în pală, iată că realizatorul tv iese din tipare și aruncă grenada direct în curtea acesteia, luând-o în zeflemea și declarând că nici dacă ar fi apărut topless nu ar fi fost atâta tevatură ca cea legată de nepurtarea măștii.

„Azi am vrut să mă uit şi eu liniştit să văd ce se întâmplă în Parlament şi când văd surpriză. Peste tot era senatorul AUR care nu a purtat mască în Parlament. Ce aţi făcut doamna Şoşoacă? Şi dacă apareaţi topless nu era atâta tevatură. Toată lumea a vorbit despre dumenavoastră!”, a spus prezentatorul TV, Mircea Badea, despre senatoarea Diana Șoșoacă.

Cât despre scandalul legat de masca lui Șoșoacă, în urma deciziilor de a i se interzice accesul în Parlament fără mască, senatoarea Șoșoacă a declarat:

„Nu am fost trimisă la medic. A fost decizia DSP. DSP nu poate dispune peste lege. Nu există o lege care ne obligă să purtăm mască. Constituția spune clar că nu pot fi restrânse drepturi decât prin lege.

Vă rog să vă uitați la decizia Tribunalul de la Strasbourg care spune clar că purtarea măștii încalcă deciziile CEDO”, a declarat Șoșoacă.

Citește și: Diana Șoșoacă, vrea, nu vrea, va purta mască

#News