Gabriela Firea: „PNL merge spre soarta PNȚCD”

PSD nu participă astăzi la consultări

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat că, în opinia acesteia, PNL nu are o viață prea lungă în față, întrucât ceea ce se întâmplă acum ar semăna foarte mult cu ceea ce a făcut, pe timpuri, PNȚCD. Conform spuselor fostului edil al Capitalei, liberalii ar fi făcut mai multe compromisuri cu USR PLUS decât ar fi trebuit, în această rundă de negocieri.

Gabriela Firea este de părere că PNL „Va pierde țara”

„Sunt și alte voci din PNL care spun că Orban a îngenuncheat un partid istoric. A făcut compromisuri foatre mari în fața USR-PLUS, cu 15% sunt acum la guvernare. Ei vor guverna ca și cum au câștigat alegerile. Va pierde țara.

PNL merge spre soarta PNȚCD, tocmai pentru jocuri nedemne. Formula noastră reflecta votul românilor.”, a spus Gabriela Firea la Antena3.

PSD nu participă astăzi la consultări

PSD a anunțat deja că nu are de gând să participe astăzi la consultările de la Palatul Cotroceni, conform programului stabilit încă de ieri. Decizia unei noi runde de consultări a fost luată de Klaus aseară în cursul serii trecute, după încheierea negocierilor dintre PNL, USR PLUS și UDMR

Programul consultărilor de astăzi este următorul:

15:00 – PSD

15:30 – PNL

16:00 – Alianța USR PLUS

16:30 – PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor)

17:00 – UDMR

17:3 -0 Minoritățile naționale reprezentate în Parlament

Citește și: PAUR nu-l vrea pe Orban la șefia Camerei Deputaților

#News