O femeie din Marea Britanie susține că s-a îndrăgostit de un extraterestru

„Din câte am putut observa, au pielea verde și ochii mari, negri. Trăsăturile sunt destul de apropiate celor umane”, a spus femeia care pretinde că a fost răpită de extratereștri

Foto: preluare ATI

Probabil sătulă de bărbații de pe Terra, o femeie din Marea Britanie susține că ar fi fost răpită de extratereștrii și că, în urma răpirii, s-ar fi îndrăgostit de unul dintre aceștia.

Mai nou, femeia postează clipuri pe YouTube, în speranța că va putea trage un semnal de alarmă care să ducă la „normalizarea” relațiilor dintre oameni și extratereștri.

Abbie Bela, autoproclamată influencer și actriță, relatează cum ar fi încercat să-și caute iubirea dincolo de stratosferă, iar într-o noapte dorința i s-ar fi împlinit, fiind răpită de extratereștri. Mai mult, răpirea s-ar fi lăsat și cu un caz clasic de sindrom Stockholm, întrucât Abbie s-ar fi îndrăgostit de unul dintre răpitorii acesteia, conform publicației AllThatIsInteresting.

Înainte de răpire, femeia ar fi visat în repetate rânduri o lumină albă și poate chiar să jure că a auzit voci. În data de 31 mai, aceasta a avut încă un vis în care o voce îi spunea „Așteaptă-ne în locul obișnuit”. În seara următoare, Abbie s-a așezat în dreptul ferestrei pe care, în prealabil, a deschis-o. Pe la 00:15, aceasta a adomit, iar când s-a trezit nu se mai afla în dormitorul ei. „O undă verde m-a transportat într-un OZN”.

„Nu m-a șocat deloc evenimentul. Toata viața mea am avut parte de momente ciudate. Nu-i puteam vedea clar. Mi-au spus că nu sunt încă pregătiți să mi se arate. Din câte am putut observa, au pielea verde și ochii mari, negri și au sprâncene. Trăsăturile sunt destul de apropiate celor umane”.

Mai mut, Bela ar fi simțit o conexiune aparte cu unul dintre extratereștri, conexiune pe care aceasta a descris-o ca fiind un sentiment destul de asemănător celui de iubire.

Extraterestrul i-ar fi spus, totuși, că iubirea dintre cele două rase este interzisă, astfel că, după 20 minute, femeia ar fi fost trimisă înapoi în dormitorul ei.

De atunci, Abbie Bela așteaptă ca „iubitul” ei să se întoarcă pe pământ.

Citește și: Britney Spears, acuzată de agresiune fizică