În cursul acestei dimineți, Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a anunțat că în curând, în București, se va deschide „Muzeul Copiiilor”, un loc plin de magie și de culoare menit să readucă zâmbetele pe chipurile celor mici. În mesajul său, Firea îi invită, începând cu săptămâna viitoare, pe toți cei ce vor să se relaxeze, să exploreze și să se joace, să viziteze acest muzeu.

Prin proiectul mai sus amintit, Primarul General speră să se creeze un nou punct de interes la nivel național, invitându-i pe copiii din întreaga țară în vizită. Potrivit Gabrielei Firea, se va pune accent pe educație, creativitate, dezvoltare personală, însă și pe relaxare și joacă, totul într-un cadru prietenos și… foarte colorat.

„Muzeul Copiilor” urmează să fie deschis săptămâna viitoare.

„Muzeul Copiilor se deschide saptamana viitoare, la Bucuresti! Ii invitam pe copiii din intreaga tara sa-l viziteze! Educatie, creativitate, dezvoltare personala, relaxare, joaca, toate intr-o noua forma: prietetenoasa si atractiva!”, declara în cursul acestei dimineți pe Facebook, edilul Capitalei Gabriela Firea.

În încheierea mesajului, Gabriela Firea a promis că va reveni cu detalii suplimentare.

Citește și: Ciolacu, cu șanse din ce în ce mai mari

#News