Marcel Ciolacu - PSD

În mod cert, Marcel Ciolacu are toate șansele ca interimatul său să se transforme într-o șefie în toată regula. Cu o așa susținere, nici nu ar avea cum să aibă parte de surprize.

În cursul zilei de astăzi, un congres online al social democraților va avea loc pentru a se alege noua conducere. Metoda congresului online a fost aleasă pentru a limita pericolul răspândirii bolii, astfel că 38 de locații din țară vor fi responsabile cu votul prin videoconferință.

Marcel Ciolacu versus Eugen Teodorovici

Echipa lui Ciolacu

Marcel Ciolacu candidează cu moțiunea „Reconstrucția PSD – O viziune politică de stânga pentru un partid european”.

Echipa lui Ciolacu va fi formată din: Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu. În plus, în noua conducere a PSD vor fi 12 vicepreședinți printre care Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Mihai Tudose, Dragoș Benea și Titus Corlățean. Toți social democrații menționați în echipă și-au manifestat, de-a lungul timpului, susținerea pentru liderul PSD Marcel Ciolacu.

Teodorovici, singur pe lume

Cu toate că Eugen Teodorovici nu are o echipă de partea sa, așa cum are Marcel Ciolacu, acesta candidează, la rândul său. Nu este, însă clar dacă acesta va fi astăzi prezent la congresul ce va avea loc astăzi. Singurul care pare, încă, de partea lui Teodorovici este fostul „ajutor” al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, cu toate că nu se știe cât va mai rămâne nici acesta prin preajmă.

În cursul zilei de ieri, Tribunalul București îi respingea lui Eugen Teodorovici cererea de amânare a congresului PSD.

Citește și: Andronescu ar fi executat, însă Anisie n-a ascultat

#News