Secretarul general al PNL, Cristi Grigore a declarat următoarele: „Pensiile speciale au fost inventate de PDSR, actualul PSD, prin anul 2001”.

De asemenea, acesta a mai ținut să precizeze că PNL are în plan eliminarea acestora săptămâna viitoare, când se va finaliza aprobarea proiectului PNL de acum 2 ani.

Iată că, acum, în prag de alegeri, cei de la PNL par să se înțeleagă cu cei de la PSD și să fie de acord cu eliminarea pensiilor speciale, cu toate că același partid, potrivit spuselor secretarului general PNL, ar fi legiferat în urmă cu 19 ani această dispoziție prin care aleșii neamului să beneficieze de bani în plus, odată cei ies la pensie.

Astăzi am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie, şi credem cu certitudine că din acest moment nu mai există un motiv din partea Guvernului PNL să nu pună în aplicare legea promovată de PSD şi promulgată astăzi de preşedintele României de dublare a alocaţiilor copiilor”, a declarat Marcel Ciolacu de curând.

„Vom excepta pensiile de serviciu ale militarilor, pe care este exclus să le considerăm pensii speciale”, a concluzionat Marcel Ciolacu.Astfel, după spusele lui Ciolacu, militarii ar urma să fie scutiți de la această abrogare a pensiilor speciale, una dintre categoriile vizate, însă, fiind cea a magistraților.

#News