Ludovic Orban

Într-o audiență live la Hotnews.ro, premierul României, Ludovic Orban a declarat că își dorește luarea în calcul a eliminării pensiilor speciale pentru cei din Parlament. Iată una dintre declarațiile acestuia, privind controversatul subiect al acestor pensii speciale, pe care aleșii neamului le primesc.

”E posibilă angajarea răspunderii și pe Secția specială și analizăm acum posibilitatea asumarea răspunderii pe desființarea pensiilor speciale pentru parlamentari, pe modificarea legii privind statutul deputaților și senatorilor care a statuat pensiile speciale pentru parlamenatri. Sunt curios cum vor reacționa parlamentarii. Poate atunci vor și mai dornici să adopte o moțiune”, a declarat Orban la HotNews Live.

Aceasta ar, fi, fără dar și poate, o mutare extrem de interesantă, întrucât opinia publică și-a manifestat dezacordul față de aceste pensii încă de pe vremea protestelor în lanț din toată țara.

Caz în care, aceste pensii vor ajunge să fie eliminate, iar Guvernul Orban nu se va limita doar la declarații care să-i aducă un pic de notorietate în sondaje, aceștia pot spune că și-au asigurat încă de pe acum multe dintre voturile de la viitoarele alegeri parlamentare. Ceea ce, cu siguranță, va inflama și mai tare PSD-ul.

#News