fotograf Iulia Kelt
Viorica Dăncilă (Foto: Iulia Kelt)

Nu știm exact ce se întâmplă în ultima vreme cu femeile pesediste, însă se pare că Gabriela Firea a ajuns un soi de model pentru acestea, întrucât, una câte una, se lansează în declarații usturătoare cu privire la ceilalți oameni politici. Dacă acum două zile, Lia Olguța Vasilescu îl trimitea pe Victor Ponta la „coteț”, iată că nici fostul prim-ministru, Viorica Vasilica Dăncilă, nu-i mai „proastă”, ieșind și aceasta în public cu declarații privindu-l pe Ponta. Cum se poartă în zilele noastre, Viorica Dăncilă folosește și ea ca platformă de comunicare, Facebook:

”E înduioșător cum Victor Ponta își exprimă constant grija față de PSD și cum susține ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcălește pe nimeni, fiindcă toți știm cât de mult „iubește” Ponta PSD-ul. Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a da jos un guvern PSD care a făcut multe lucruri bune pentru români.

Ponta ne dorește binele în vorbe, dar în fapte s-a dovedit cel mai mare dușman al partidului nostru. Singura competență și preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agață, pe cine mai amăgește, cui îi mai vinde gogoși.

2020 va fi anul dispariției politice a lui Ponta și a partidului său. În fața electoratului de stânga și-a pierdut orice credibilitate, iar electoratul de dreapta nu l-a agreat niciodată. PSD e singurul partid care a reprezentat și poate în continuare reprezenta cu succes electoratul de stânga.”, a declarat aceasta pe Facebook.

Potrivit doamnei Dăncilă, zilele lui Victor Ponta în politică ar fi cam numărate, numindu-l pe acesta tradător. De asemenea, aceasta ține să menționeze că singurul partid adevărat de stânga ar fi PSD, astfel că poate să facă Ponta ce-o vrea, că n-o să izbândească în veci să se ridice la valoarea acestora.

Iată că doamna Dăncilă pare să-și fi găsit cu adevărat vocația. Lăsați, doamnă, dacă nu vă merge în politică, aveți oricând un loc asigurat în cortul vreunei ghicitoare în ghioc, că prea parcă le știți dumneavoastră pe toate, de la o vreme!

#News