Bogdan Stanoevici, aprig contestatar al măștii, în comă

Actorul s-ar afla în stare foarte gravă

Actorul Bogdan Stanoevici, intrat ulterior și pe scena politică românească și un aprig contestar al măștii de protecție, a intrat, de curând în comă, în urma infectării cu Covid-19.

„Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară. A luat o infecţie nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franţa. Deja mor prea mulţi oameni în spitale, prea mulţi oameni sunt în comă şi nu ar trebui să fie”, a declarat Diana Şoşoacă la România TV.

De asemenea, chiar și Victor Ponta a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj în care îi urează însănătoșire grabnică lui Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici e actor, însă și fost ministru al românilor de pretutindei în guvernarea Ponta, actualmente fiind membru al Partidului Ecologist Român (PER), fost candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, din partea formațiunii politice.

Bogdan Stanoevici: „Faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos”

„Pentru a evita speculațiile ulterioare și atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Și aici îl citez pe ministrul Sănătății, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoși nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii și mi-a ieșit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aș pune mască s-ar produce o infecție şi chiar nu am timp de infecții în acest moment”, declara Stanoevici în noiembrie.

Citește și: Stanoevici, fără mască pentru că îi provoacă herpes

#News